Geschiedenis


Van Deelen Liften b.v. (VDL) is
in 1991 opgericht door de heer A van Deelen en startte in samenwerking met zijn zoon J.E. van Deelen met de volgende werkzaamheden;

Onderhoud liftinstallaties
Renovaties / moderniseren liftinstallaties
Leveren en installeren van nieuwbouw liften

van Deelen Liften werd de eerste twee jaren van haar bestaan ingehuurd door de Gemeente Werken Rotterdam. Dit leidde tot een uitbreidingsfase met personeel en nieuwe opdrachtgevers.

Door de jaren heen heeft directie bewust gekozen voor een rustige groei van de onderneming mede door een schaarste in de jaren ‘90 aan goed vakpersoneel. De werkzaamheden zijn afgestemd op het aantal medewerkers om een grote werkdruk te vermijden en om ons bestaande cliënteel een goed servicepakket te blijven verzorgen.

In mei 2001 overleed de stichter, de heer A van Deelen, onverwachts waarbij zijn ervaring en passie voor het liftenwezen van meer dan 55 jaar helaas is weggevallen. Zijn zoon John van Deelen zet het bedrijf met dezelfde passie en inmiddels ook al ruim 30 jaar ervaring voort.
Van Deelen Liften werkzaamheden rond de regio’s Rotterdam en Den Haag en is VCA gecertificeerd.
Sinds april 2005 is VDL een erkend leerbedrijf met de volgende erkenningen voor Beroepsbegeleidende leerweg BBL en Beroepsopleidende leerweg (BOL):

Eerste Monteur Elektrische Bedrijfsinstallaties
Monteur Elektrische Bedrijfsinstallaties