Skip to main content

Referenties

Wij houden elke verdieping bereikbaar voor VvE’s, woningcorporaties en vastgoedeigenaren in regio Rotterdam en Den Haag.
"Aafje Zorg geeft voorkeur aan de samenwerking met van Deelen liften vanwege de betrouwbaarheid en betrokkenheid bij hun installaties, deze extra aandacht geeft vertrouwen en dat bewijzen ze al jaren."

André Riegman

Aafje Zorg
“Van Deelen Liften is een partij zoals je ze niet snel vind. Betrokken en vriendelijk personeel die zorgen dat je liften en liftschachten erbij staan om door een ringetje te halen.”

Yara van Camerijk

Woonstad Rotterdam
“Met Van Deelen Liften hebben wij de juiste partner gevonden voor de zorg en kwaliteit van onze liftinstallaties”

Mohamed

Haag Wonen
“Van Deelen Liften doet het onderhoud van veel liften in complexen (VvE’s) die wij in beheer hebben. Zowel de besturen van de VvE’s als wijzelf zijn erg tevreden met hun dienstverlening. Sleutelwoorden zijn: direct contact, betrokkenheid, afspraak is afspraak en vakmanschap”

Peter Simonis

BKS Beheer
“Voor Staedion zijn liften een belangrijk aandachtspunt. Alle liften moeten altijd veilig en goed werken en daarnaast moeten wij natuurlijk ook goed op de kosten letten. Een goed partnerschap met Van Deelen Liften is daarom van groot belang”

Nicole van der Helm

Staedion

Dé betrouwbare
partner

Wij weten dat meer aandacht voor betere prestaties zorgt. Daarom staan onze vakmensen dagelijks 24/7 paraat om elke verdieping van jouw gebouw toegankelijk te houden en onnodige storingen te voorkomen. Wij zijn jouw betrouwbare partner.

Neem contact op voor vragen
of meer informatie

Heb jij vragen over onze diensten of wil je graag meer informatie over wat Van Deelen Liften voor jou kan betekenen? Wij staan voor je klaar.