Skip to main content

De persoonlijke aanpak van een familiebedrijf

Bij Van Deelen Liften is de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf overal voelbaar. Sinds onze oprichting in 1991 hanteren wij korte lijnen, denken we actief mee en zijn we toegewijd aan jouw succes. Als betrouwbare lange termijn partner delen wij graag onze kennis, expertise en kwaliteit met jou.

Dé betrouwbare
partner sinds 1991

Wij maken van een goed werkende lift een vanzelfsprekendheid. Wij zijn dé betrouwbare partner, vandaag en in de toekomst.

Zekerheid

Wij zorgen dat elke lift in topconditie blijft. Op basis van hoe intensief jouw lift gebruikt wordt, weten wij welke stappen er genomen moeten worden. Met ons als partner kies je voor kwaliteit, zekerheid en duurzame oplossingen. Wij houden jouw liften veilig, werkend en comfortabel.

Daadkracht

Wij hebben een passie voor lifttechniek en het helpen van mensen. Zo dragen we proactief oplossingen aan om jouw lift optimaal te laten werken en staat ons team 24/7 klaar voor eventuele storingen. Je kunt vertrouwen op onze hulpvaardigheid, daadkracht en toewijding.

Eenvoud

Wij geloven dat eenvoud de sleutel is tot succesvolle samenwerkingen. Daarom zijn we duidelijk en transparant in alles wat we doen. Wij hanteren korte lijnen, maken heldere onderhoudsplannen en geven professioneel advies op basis van jouw behoeften en situatie.

Meer aandacht,
betere prestaties.

Van Deelen Liften staat voor meer aandacht en betere liftprestaties. Zo bereikt oma moeiteloos de bovenste verdieping, hoeven zware boodschappen niet met de trap omhoog en bereiken mensen altijd zorgeloos hun bestemming.

Maak kennis met onze ervaren vakmensen

Ons team bestaat uit ervaren technici en monteurs. Samen creëren wij een zorgeloze liftervaring voor jouw bewoners, bezoekers en gebruikers.

John van Deelen

Directeur / eigenaar

Ron van Deelen

Directeur

Bjorn van Lingen

Planner / werkvoorbereider

Annemarie van der Haas

Administratief medewerker

Lianne van Leeuwen

Administratief medewerker

Conny Rietbroek

Administratief medewerker

Onze specialisten realiseren zekerheid op elke verdieping

  Werken bij Van Deelen Liften?

  Heb jij een passie voor techniek? Zoek jij een veelzijdige baan met veel vrijheid? En wil jij onderdeel worden van ons hechte team? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

  “Geen enkele dag is hetzelfde, elke keer weer een nieuwe uitdaging.”

  Bjorn van lingen
  Planner / werkvoorbereider

  VCA-certificaat

  Met het VCA-certificaat laten wij zien dat we iedere dag weer veilig en gezond aan de slag gaan. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

  Neem contact op voor vragen
  of meer informatie

  Heb jij vragen over onze diensten of wil je graag meer informatie over wat Van Deelen Liften voor jou kan betekenen? Wij staan voor je klaar.