Skip to main content

Service op maat

We begrijpen dat liften cruciaal zijn voor de toegankelijkheid van jouw gebouw. Daarom bieden we de beste service op maat. Van preventief onderhoud en een 24/7 storingsdienst tot reparaties en modernisering. Wij zorgen dat jouw liften betrouwbaar, soepel en veilig functioneren.

24/7 storingsnummer

Heb je een vraag?

Dé betrouwbare
partner

Wij staan 24/7 paraat om elke verdieping van jouw gebouw toegankelijk te houden en onnodige storingen te voorkomen. Wij zijn jouw betrouwbare partner.

24/7 storingsdienst

Met één telefoontje ben je verzekerd van snelle hulp en minimale uitvaltijd.

Ervaren vakmensen

Onze ervaren en toegewijde monteurs en technici staan voor je klaar.

Reparaties & modernisering

Naast onderhoud, bieden wij ook renovatiediensten, van kleine reparaties tot grote renovatie projecten.

Onderhoudsplan op maat

We bieden onderhoudsovereenkomsten op maat, afgestemd op jouw situatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de aan ons meest gestelde vragen. Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Hoe kan ik contact opnemen met Van Deelen Liften?

Je kunt ons bereiken via ons contactformulier, ons telefoonnummer +31-(0)15-3102090 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor storingen kun je contact opnemen via ons 24/7 storingsnummer: +31-(0)15-3102098.

Wat zijn de voordelen van preventief onderhoud?
Preventief onderhoud verlengt de levensduur van jouw lift, vermindert het risico op storingen en zorgt voor optimale veiligheid en tevreden liftgebruikers. Het bespaart op lange termijn kosten en ongemak.
Hoe vaak heeft mijn lift onderhoud nodig?
Het onderhoudsplan kan variëren op basis van de intensiteit van het gebruik en de leeftijd van de lift.
Wat houdt liftrenovatie in?
Liftrenovatie omvat het moderniseren of vervangen van verouderde liftonderdelen om de prestaties, veiligheid en energie-efficiëntie te verbeteren. Het kan een kosteneffectieve manier zijn om een oude lift nieuw leven in te blazen.
Wat zijn de beschikbare financieringsopties?
We bieden verschillende financieringsmogelijkheden voor onze diensten. Neem contact met ons op om de opties te bespreken en te ontdekken welke het beste bij jouw situatie past.
Kan ik een serviceovereenkomst afsluiten?
Ja, we bieden serviceovereenkomsten op maat om ervoor te zorgen dat jouw liften altijd in topconditie zijn. Dit omvat preventief onderhoud, snelle storingsdiensten en meer.
Zijn jullie monteurs gecertificeerd?
Ja, al onze monteurs zijn gecertificeerde professionals met uitgebreide ervaring in liftonderhoud, liftrenovatie en nieuwe liften. We investeren in hun training en ontwikkeling.
Hoe snel kan ik een monteur verwachten bij een storing?
Onze 24/7 storingsdienst staat altijd paraat. We streven ernaar om binnen de kortst mogelijke tijd ter plaatse te zijn, meestal binnen 1 uur na een oproep.
Bieden jullie garanties op de uitgevoerde werkzaamheden?
Ja, we bieden verschillende garanties op onze werkzaamheden en de geleverde onderdelen. Je kunt erop vertrouwen dat we hoogwaardige diensten en producten leveren. Neem contact met ons op voor alle garantie informatie.
Bieden jullie diensten buiten kantooruren?
Ja, we begrijpen dat liften altijd toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden we met onze 24/7 storingsdienst ook service buiten reguliere kantooruren. Onze storingsdienst is bereikbaar via: +31-(0)15-3102098.
Wat voor type liften onderhouden jullie?
Wij onderhouden alle type liften, ongeacht het merk. Van hydraulische liften tot tractie liften. Wij gebruiken alleen materialen welke vrij op de markt verkrijgbaar zijn.
Wat voor onderhoudscontracten bieden jullie aan?
Wij bieden jou altijd maatwerk onderhoudscontracten. Van een basis overeenkomst tot een uitgebreide overeenkomst. Samen komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie.

Onderhoud,
renovatie &
nieuwbouw

Met preventief onderhoud, tijdige renovatie en vakkundige nieuwbouw bieden wij jou beter functionerende liften, minder zorgen en de beste gebruikerservaring.

VCA-certificaat

Met het VCA-certificaat laten wij zien dat we iedere dag weer veilig en gezond aan de slag gaan. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Neem contact op voor vragen
of meer informatie

Heb jij vragen over onze diensten of wil je graag meer informatie over wat Van Deelen Liften voor jou kan betekenen? Wij staan voor je klaar.