Skip to main content

Open sollicitatie

Wil jij deel uitmaken van ons team, maar staat er momenteel geen passende vacature open? Aarzel niet en stuur ons jouw open sollicitatie! Vertel ons wie je bent, wat jou drijft en op welke manier jij denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan Van Deelen Liften. Vul het open sollicitatieformulier in op onze website en laat ons kennismaken met jouw talenten en ambities. Jouw reis bij Van Deelen Liften begint hier!

Wat bieden wij

Goed salaris en secundaire voorwaardes

Een goede informele werksfeer

Het delen van kennis en ervaring

Diverse en afwisselend werk

Over Van Deelen liften

Bij Van Deelen Liften geloven we dat talent in vele vormen komt. Ben jij iemand met passie, gedrevenheid en de wens om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Wij staan open voor enthousiaste individuen die een positieve impact willen maken, ongeacht de functie.

Bij Van Deelen Liften is de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf overal voelbaar. Sinds onze oprichting in 1991 hanteren wij korte lijnen, denken we actief mee en gaan we voor persoonlijk contact. Kom te werken in een werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien. Met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training. Vul het sollicitatieformulier in en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Impressie van Van Deelen Liften

  Sollicitatieproces

  Solliciteren

  Begin met het indienen van je sollicitatie en CV. We kijken graag naar je ervaring en motivatie.

  Kennismaking

  Als je sollicitatie aansluit bij de functie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is jouw kans om meer over ons te leren.

  Tweede gesprek

  Als het eerste gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek waarin we dieper ingaan op jouw wensen, vaardigheden en ervaring.

  Contractvoorstel

  Als beide partijen een goede match zien, doen we je een contractvoorstel. Welkom bij Van Deelen Liften!

  Solliciteer direct

  Vul onderstaand formulier in en solliciteer naar de functie. Samen houden we elke verdieping bereikbaar!
  Ongeldige invoer
  Onjuiste invoer
  Onjuiste invoer
  Onjuiste invoer
  Ongeldige invoer
  Onjuiste invoer
  Ongeldige invoer
  Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

  Heb je vragen over een functie?

  Heb jij vragen over een functie of wil graag meer informatie over werken bij Van Deelen Liften? Wij staan voor je klaar.